Jobba hos oss

Regionsansvarig säljare för Stockholm och region nord

Vi söker dig som tidigare har jobbat med försäljning av möbler och inredning för offentlig miljö. Du trivs i möten med arkitekter och inredare och har förmåga att både inspirera och entusiasmera. Du är lyhörd, har relevant teknisk förståelse och ser möjligheter för att skapa goda affärer. Tjänsten utgår från vårt showroom i Stockholm Design District och innebär resor i hela distriktet, merparten av arbetet ligger i Stockholm. Ett varierande och utvecklande arbete som du själv har stora möjligheter att påverka.

 

Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav då vi kommunicerar med kunder och leverantörer över hela världen.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@ihreborn.se

Produktionsmedarbetare

Vi söker dig med gott handlag och känsla för kvalité, gärna med erfarenhet av möbeltapetsering. Arbetet innefattar alla delar i möbelproduktion; limning, beklädnad, montering och emballering.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@ihreborn.se

Logistikmedarbetare

Vi söker dig som har god planeringsförmåga och med kunskap och erfarenhet av logistik. Arbetet innefattar planering och bokning av våra leveranser. I arbetsuppgifterna ingår även praktiskt arbete i form av montering, kvalitetsavsyning och emballering.

 

Krav: B-körkort, truckkort, datorvana samt goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska då vi kommunicerar med kunder och leverantörer över hela världen.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@ihreborn.se